Dennis van Gerwen

Dennis van Gerwen
Geniet van je omgeving!20140726_102528nw
Als Brabantse ondernemer voel ik me zeer betrokken bij onze maatschappij en omgeving. Ik wil graag helpen die te behouden, mooier te maken en meer kleur te geven.
Met mijn compagnon en 16 collega’s mag ik al weer 19 jaar samenwerken bij Rendus Accountants & Belastingadviseurs BV in Valkenswaard. Ik ben zelf accountant en fiscalist. Een prachtig dynamisch beroep waarbij ik de ondernemers in de regio op een prettige manier kan ondersteunen.
Vanaf mijn 9e ben ik actief (bestuurs)lid bij de scouting in Valkenswaard. Mijn kinderen van 8 en 10 jaar zijn daar ook lid. Bij de scoutingr heb ik de natuur leren kennen en waarderen. Er gaat geen week voorbij of we gaan er met het gezin bewust op uit om te genieten van de natuur in onze omgeving, te voet of per fiets. Echt genieten is dat!
Financieel maar met name ook bestuurlijk of als adviseur ondersteun ik tal van maatschappelijke organisaties, met name op cultureel , sportief en educatief gebied. Zo mocht ik voorzitter zijn van het in Valkenswaard zeer bekende Vogelverschrikkerfestival, een sfeervol cultuurfestival voor jong en oud dat eenmaal per twee jaar in de herfstvakantie wordt gehouden.
En bijvoorbeeld bij scholengemeenschap Were-Di in Valkenswaard ben ik als ambassadeur actief om de samenwerking tussen jeugd en bedrijfsleven op een mooie manier te ondersteunen.
Dit alles met dus als doel er aan bij te dragen dat de omgeving waarin we leven prettig blijft en indien mogelijk leuker te maken. Gewoon dicht bij huis. En daar staan we bij “Werken aan Water” ook voor.
Mag ik op uw stem rekenen?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.