Geert Antonis

Water is te belangrijk voor de mens om dat te verwaarlozen

Vanaf mijn geboorte in 1948 ben ik inwoner van Riethoven Geert Antoniseen dorp in de Kempen ten zuiden van Eindhoven. Getrouwd met Marianne en hebben 2 volwassen kinderen. Het grootste deel van mijn werkzame leven heb ik in het technische onderhoud gezeten, daarnaast ben ik 33 jaar lid geweest van de vrijwillige brandweer waarvan 16 jaar als commandant. Sinds ik niet meer hoef te werken en dus tijd heb ben ik mij steeds meer gaan interesseren en in gaan zetten voor mijn leefomgeving en zo ook in aanraking gekomen met het werk van waterschap De Dommel. De laatste 6 jaren hebben wij van Werken aan Water ons ingezet voor de belangen van alle inwoners in het werkgebied van het waterschap. De landbouw, recreatie, industrie, natuur en milieu hebben in basis dezelfde belangen n.l. schoon water in een prettige leefomgeving waar ruimte is voor een ieder om hun brood te verdienen.
Bestuurlijke ervaring:
• Brandweercommandant in ruste door leeftijdsontslag.
• Lid en +/- 5 jaar voorzitter Stichting Kernraad Riethoven van 1999 tot 2008.
• Raadslid in de gemeente Bergeijk van 2010 tot heden.
• Voorzitter belangengroepering Werken aan Water van 2008 tot heden.
Stem lijst 6

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.