Jan van Gerven

Jan van Gerven maakt werk van water

Mijn beroep is melkveehouder en ik heb een zeer ruime belangstelling voor alles wat met ruimtelijke ordening en water te maken heeft en dit alles met een brede kijk op de maatschappij. Mijn vele jaren tellende waterschapservaring, zowel als commissielid alsook als Algemeen Bestuurslid, mijn praktisch inzicht en mijn grondig kennis van het gebied vormen de basis van het verkiezingsprogramma van “Werken aan Water”. Het landelijk onafhankelijk en politiek ongebonden zijn, geeft ons die vrijheid. Onze partij is breed georiënteerd. Alle segmenten van de samenleving, zowel burgers als bedrijven, komen bij ons ruimschoots aan bod. Mijn optiek is om te besturen met een hoog realiteitsgehalte, gebaseerd op feiten en niet op mooie verhalen en emotie.

Stem lijst 6 Werken aan Water!  Gezond water, actie nú niet later!

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.