Mark Verhoeven

Mark Verhoeven werkt aan water.

Ik ben op 29 mei 1956 geboren in Luyksgestel. Na mijn middelbare school heb ik 3 jaar diergeneeskunde gestudeerd en vervolgens de volgende opleidingen afgerond: HBO Analytische Chemie, HLO Chemie, Post HBO Bedrijfskunde, Post HEAO Financieel Management en MBA Strategisch Management. Ik ben getrouwd en heb 3 opgroeiende kinderen. We wonen aan de rand van het buitengebied van Luyksgestel.
In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als Operationeel Directeur bij Axon Digital Design te Gilze. Wij ontwikkelen en verkopen wereldwijd apparatuur voor professionele TV studio’s. Daarvoor heb ik diverse leidinggevende functies ingevuld bij Philips en Halin.
Ik ben 12 jaar raadslid geweest, eerst in Luyksgestel en vanaf 1997 tot oktober 2006 in Bergeijk. Ik volg de lokale politiek op afstand nog steeds. Ik ben momenteel lokaal actief als Commissaris bij de Rabobank Bergeijk, lid van de jeugdcommissie van voetbalclub de Raven en lid van het bestuur Stichting Vrienden van de Kapel.
Water is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven. We zullen moeten werken aan deze bron om ook in de toekomst voldoende schoon water beschikbaar te hebben.
Stem Lijst  6

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.