Sietske Thijssen- Sauvé

Ik ben Sietske Thijssen-Sauvé, 29 jaar, en met mijn man en zoontje woonachtig in Budel (gemeente Cranendonck). Ik heb mij via Werken aan Water voor de tweede keer verkiesbaar gesteld. Werken aan Water is een multidisciplinair en lokaal betrokken groepering. Mede daardoor zijn wij samen (met u) tot mooie, maar vooral belangrijke idealen gekomen ( zie: onze ‘speerpunten’).

Als jongste kandidaat op de lijst hoop ik uit te kunnen dragen dat het waterschap er voor iedereen is! Ik merk dat met name de jongere generatie niet altijd de noodzaak voelt om te stemmen voor het waterschap. Wat meer aandacht en bewustwording voor het thema water kan daarom geen kwaad. Onze maatschappij laat juist allerlei verschijnselen zien (denk hierbij aan de klimaatverandering, overstromingen, vervuilt water etc.) die nog maar eens benadrukken hoe belangrijk het waterschap eigenlijk is.

Ik ben momenteel werkzaam als jurist (afdeling financiën, team belastingen) binnen een gemeente. Ook bij het waterschap zouden de procedures en regels eenvoudiger kunnen! Werken aan Water streeft naar een gezonde financiële huishouding met een eerlijke verdeling van belastingbetalers, waarbij ook rekening wordt gehouden met de zwakkeren in de samenleving.

#Hopelijk stemt u ook tijdens de waterschapsverkiezingen op 15 maart 2023.
# Stem op Werken aan Water! #Stem op lijst 6

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.