Wilma Kwinten-Winters

Wilma Kwinten-Winters woont en werkt aan het water.
Ik ben op 23 september 1964 geboren in Luyksgestel, ben getrouwd en heb 4 kinderen. We wonen in het buitengebied van Luyksgestel. In mijn dagelijks leven run ik samen met mijn man een melkveehouderij. Vanaf mijn 16de ben ik lid van de E.H.B.O.-vereniging Luyksgestel, waar ik ook penningmeester van ben geweest. Het zorgen voor het algemeen belang zit er van jongs af aan in. Water is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven, waar we in Nederland vrij over kunnen beschikken. We moeten er nu en in de toekomst voor zorgen dat we schoon drinkwater houden. Een goede, verantwoorde afvalwaterverwerking is van groot belang voor het milieu, en dus voor onze toekomst. Om zowel de belangen van burgers als bedrijven te dienen heb ik me verkiesbaar gesteld.
Door voor Werken aan Water te Kiezen kunnen wij onze en Uw idealen waarmaken.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.